tirsdag 24. januar 2012

DU er invitert til BON Lanseringsparty på Fole Godt!

Mandag 30. januar lanserer Fole Godt og Christopher Williams vaskeekte Brownies! Du er velkommen til Lounge party med velkomstdrink og smaksprøver fra kl. 18 til kl. 20.

-          Det blir en sosial happening der du får smake forskjellige typer brownies og treffe hyggelige folk, forteller Kristin Heggdal entusiastisk.

The real stuff







Sikkert like godt i rå form..

Hva sier du til brownies med soltørkede jordbær, eller brownies dekorert med gullblad? Kanskje du foretrekker med nøtter? Kakene er basert på amerikansk oppskrift og utviklet av amerikanske Christopher Williams, en ihuga matelsker som kaller seg The Kitchen Tourist.  Han har bare brukt ordentlige ingredienser som skikkelig smør, egg og ekte vanilje. Resultatet er BON – Brownies of Norway.
-          Mange kunder har spurt etter noe lite og søtt de kan spise til kaffen. Dette passer midt i blinken for oss, sier Kristin.
Hun og Christopher fra USA har inngått et samarbeid som innebærer mer enn brownies. I fortsettelsen skal han veilede Fole Godt i forhold til noen spennende endringer på menyen med blant annet varme sandwicher og ferskpressa juice. Men det blir en annen historie.

Ingen kommentarer: