fredag 19. august 2011

Foto fra Fræna og Modena


Frem til 17. september huser Fole Godt en fotoutstilling av Anita Hector fra Vikan i Fræna. Hun har tidligere deltatt i konkurranser og ustillinger sammen med andre, men dette er første gangen hun bærer en hel utstilling alene.
-       Det er litt skummelt og morsomt på samme tid, men jeg har fått masse positiv respons, forteller Anita som har knipset bilder siden hun var åtte. Det eldste bildet i utstillingen ble tatt for over 20 år siden og viser bestefars robåt i tykk skodde. Motivene spenner ellers fra landskap og dyreliv i Søre Fræna, til parmesanoster i Modena og vin i Rioja. Ro, stemning og harmoni er grunntonen i de fleste bildene.

Foto: Anita Hector



Foto: Anita Hector


Foto: Anita Hector




- I et kunstgalleri kan utstilleren velge om han vil provosere eller vekke oppsikt. På et sted som Fole Godt, der folk spiser og hygger seg, har jeg lagt vekt på motiver som er behagelige å se på, forklarer Anita. 


Hun er medlem i Molde Kamera Klubb og Atlanterhavsveien Fotoklubb. Ingen av bildene som er utstilt for salg vil bli produsert i mer enn 10 eksemplarer. 

Ingen kommentarer: