tirsdag 31. mai 2011

Seks fotografer viser sine favoritter

Fole godt åpner sommeren med en fotoutstilling fra et av Norges mest besøkte feriemål, Møre og Romsdal *. Seks fotografer har valgt ut hver sine favoritter som skal dekorere kafeen i hele juni. 

Blue skies (Foto: Bjørn Audun Bye)
Løvetannfrø. (Foto: Bente Sellevoll)
Magisk lys. (Foto: Bjørn Fransgjerde)

Utstillingen er en presentasjon av det nye bildebyrået Byemedia, som er et samarbeid mellom flere fotografer fra Møre og Romsdal med Bjørn Audun Bye som primus motor. Motiv er hovedsakelig fra fylket, men kunder vil også finne bilder fra hele verden i arkivet.

- Utstillingen viser litt av spennvidden i byrået. Selv om bildene er tatt i samme geografiske område, er de vidt forskjellige, forteller Bente Sellevoll, som er en av fotografene som stiller ut på Fole godt.

Fra nettsiden byemedia.no tilbys høytoppløselige bilder til både redaksjonell og kommersiell bruk, men også til dekor av kontor og butikklokaler eller til å pynte opp hjemme.

Fotografene som stiller ut på Fole godt er Bente Sellevoll, Bjørn Audun Bye, Hogne Bø Pettersen, Bjørn Fransgjerde, Stein Yngve Andersen og Pål Gammelsæter. Faller du for et bilde eller flere, kan du kjøpe og ta med hjem!

* Møre og Romsdal har hele fire reisemål på listen over Norges mest besøkte naturbaserte attraksjoner, kilde: Visit Norway. Mye vakkert å ta bilde av, med andre ord.

Ingen kommentarer: