torsdag 15. september 2011

Kakeeksperimenter


Blåbærpai, banankake, eplepai, gulrotkake, krydderkake. Fole Godt er inne i en spennende prøveperiode på kakefronten. Ulike oppskrifter testes ut og publikumsresponsen måles. Selve eksperimenteringen er det Anette Langnes fra Eide som står for. Hun har gått på baker og konditorlinja i Åndalsnes, og er lærling på Fole Godt i to år fremover.

Eple- eller blåbærpai? Annette anbefaler begge deler.

-       Det er artig å prøve ut ulike oppskrifter og se hvordan resultatet blir, forklarer Anette.
Med en liten omlegging av produksjonen i bakeriet har det nå blitt mulig å bruke ovnene på dagtid, til for eksempel kaker. Men faste tilskudd på menyen har det ennå ikke blitt. Planen er å prøve seg frem til det beste resultatet.

En skive gulrotkake.

-       Hvilke kaker kommer du til å lage i neste uke da?
-       Nei, det er ikke bestemt. Den som kommer innom får se, sier hun lurt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gulrotkaka var hvertfall kjempe god!