tirsdag 5. juli 2011

Fole Godt fyller tre år

Bukke, nikke, neie...


snu oss omkring...Kristin og Hilde, inviterer til bursdagsmarkering.


For nøyaktig tre år siden, den 8. juli, åpnet Fole godt dørene for første gang i kjelleren av Hotel Nobel. Siden da har tusenvis av kunder kost seg med lykkebolle, kaffe latte, varm sjokolade, rugbrød med laks eller aniskringler. Denne helga blir det bursdagsfeiring for en frisk og egenrådig treåring.
- Det har vært en fantastisk reise! Vi har gjort mange feil på veien, men heldigvis har de fleste latt seg rette på. De store blemmene har jeg lagt bak meg, smiler Kristin Heggdal, som er selveste Fole Godt-gründeren.

Mottakelsen i 2008 gikk over all forventning. Og det har bare fortsatt. I dag består om lag 70 % av kundegrunnlaget av faste kunder. Mange gjengangere kommer så regelmessig og ofte at gjengen på Fole Godt vet nøyaktig hva de vil ha.

Kristin er både rørt og takknemlig for alle tilbakemeldningene hun og resten av gjengen har fått og takker Moldes befolkning for tilliten. Også de ansatte og alle ekstrahjelper må takkes. 
- Deres innsats og lojalitet har vært helt uvurderlig. De ansatte har gjennomgått  og opplevd mye, både på godt og vondt. Vi har prøvd og feilet, men de har likevel støttet meg i alt. En helt spesiell takk til Hilde, som har vært min høyre hånd siden vi åpnet!

Bursdagen skal blant annet feires med småbakst til hyggelige priser, tegnekonkurranse og overraskelse til barna. Kristin mener det er viktig å gjøre stas på ungene, det er jo de som bidrar til at de voksne kommer seg ut! Til helgen er både store og små invitert til bursdagsmarkering.

Ingen kommentarer: