onsdag 30. mars 2011

Vi starter blogg!

Vær så god! En rykende fersk blogg fra håndverksbakeriet vårt!

Fra og med i dag kan du følge oss på folegodt.blogspot.com og få med deg nytt fra kafeen og bakeriet . Vi er nemlig så stolte av Fole godt at vi ønsker å dele med flest mulig!

Hvert eneste brød er formet for hånd. Foto: Bente Sellevoll


Vi har rett og slett mye å fortelle. For eksempel at brødene og bollene du får kjøpt her er genuine håndverksprodukt som knapt har vært innom en maskin før de settes i hyllene for salg. Bakerne gjør det meste manuelt, de triller boller og snurrer kanelsnurrene for hånd før de steikes i en stor steinovn. Unntaket er eltingen, som går for seg i en kraftig eltemaskin. Deigen har heller ingen tilsetningsstoffer og den hever og godgjør seg i laaaang tid før å få den rette kvaliteten. Det er jo derfor det smaker så godt!

Helt uten tilsetningsstoffer. Foto: Bente Sellevoll


På bloggen har vi også tenkt å by på serveringstips, oppskrifter, nyheter, ønskerepriser, historier om spesielle produkt og informere om endringer på menyen.

Tørst av alt brødet? I tillegg til kaffe og te, har vi blant annet
saft fra byens fruktpresseri, Fonte Verdi. Foto: Bente Sellevoll

5 kommentarer:

Marie sa...

Dette blir en flott blogg som jeg gleder meg til å følge videre; Kristin! Lykke til med dette også! Klem

White Heart Line sa...

Heia. Jeg vil gjerne være den første til å kommentere. Flotte bilder. Får lyst å ta meg en tur med én gang!!. Dere må få på en gadget som gjør at vi kan legge oss til som følger også. Og en som linker til facebooken også. Bare et lite tips;). Stå på! Klem fra Elin:)

laura didriksen sa...

Hei! Var veldig ofte på Fole Godt før, men ettersom jeg hørte rykter om at det skal legges ned har jeg sluttet å dra dit. Så hva skjer, skal dere legge ned verdens mest herlige cafë? :-)

Fole godt sa...

Hei Laura!

Tusen takk for hyggelig kommentar om verdens mest herlige kafe!
Her er det full rulle, og du er hjertelig velkommen til oss!

Beste hilsen Fole Godt

sissel :) sa...

Hola amiga. Super fin blogg. Vi trenger en Fole Godt paa Mallorca ogsaa..... Sitter her med en cafe con leche y una magdalene, triste greier..... Ta du med en smaksprove i september, por fa !!! besos