Blåbærpai, banankake, eplepai, gulrotkake, krydderkake. Fole Godt er inne i en spennende prøveperiode på kakefronten. Ulike oppskrifter testes ut og publikumsresponsen måles. Selve eksperimenteringen er det Anette Langnes fra Eide som står for. Hun har gått på baker og konditorlinja i Åndalsnes, og er lærling på Fole Godt i to år fremover.
Eple- eller blåbærpai? Annette anbefaler begge deler. |
- Det er artig å prøve ut ulike oppskrifter og se hvordan resultatet blir, forklarer Anette.
Med en liten omlegging av produksjonen i bakeriet har det nå blitt mulig å bruke ovnene på dagtid, til for eksempel kaker. Men faste tilskudd på menyen har det ennå ikke blitt. Planen er å prøve seg frem til det beste resultatet.
En skive gulrotkake. |
- Hvilke kaker kommer du til å lage i neste uke da?
- Nei, det er ikke bestemt. Den som kommer innom får se, sier hun lurt.
1 kommentar:
Gulrotkaka var hvertfall kjempe god!
Legg inn en kommentar