fredag 2. mars 2012
Knakende godt helgebrød med surdeig
›
Kan vi få by på et nytt brød som er smakfullt, sprøtt og saftig på samme tid, holdbart og veldig pent å se på? Hver fredag og lørdag er det...
onsdag 22. februar 2012
Små bakere bestod kurs
›
Så gjør vi så når vi baker vårt brød. Miriam, Vilde og Victor følger med. ‘Bake kake søte, dyppe dem i fløte. Så i suk...
mandag 13. februar 2012
Vil du bake i vinterferien?
›
Er du mellom 4 og 10 år, bli med og bak hos oss! Tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 10 til kl 12 nede på Fole Godt. Dere spiser det de...
torsdag 9. februar 2012
Nesten hjemmebrent fra Fosnavåg
›
Helt ytterst i havgapet, i Fosnavåg i Herøy kommune, ligger kaffebrenneriet Madelynn coffee som har brent kaffe til egen espressobar og and...
tirsdag 24. januar 2012
DU er invitert til BON Lanseringsparty på Fole Godt!
›
Mandag 30. januar lanserer Fole Godt og Christopher Williams vaskeekte Brownies! Du er velkommen til Lounge party med velkomstdrink og smaks...
mandag 23. januar 2012
Svalbardstemning på veggene
›
Siv Åshild Malme fra Malmefjorden tilbragte et år på Svalbard. Det var et opphold som satte dype spor. Nå deler hun sin kjærlighet til Svalb...
mandag 16. januar 2012
Rugbrød i godt selskap
›
Eller: Blåmuggost, portvinsmarmelade og rugbrød. Jeg har funnet en svært vinnende kombinasjon av pålegg og brød: blåmuggost, portvinsmarme...
›
Startsiden
Vis nettversjon